Mikä on Lipas?

Lipas on ominaisuus sovelluksessa, jonka avulla yhteisen kassan kerääminen on helpon helppoa. Lippaan avulla voit kerätä rahaa esimerkiksi luokkaretkeä varten, polttareihin, reissukassaan tai vauvakutsuihin.

Kun luot Lippaan, se saa automaattisesti oman Lipas-tunnuksen. Tällöin muut MobilePayn käyttäjät voivat helposti siirtää rahaa Lippaaseen Lipas-tunnuksen avulla. Koska Lipas on sähkörahatuote, sinne siirretyt varat eivät automaattisesti siirry pankkitilillesi, kuten normaalisti kaverille rahaa siirtäessä, vaan päätyy Lippaaseesi. Näin raha pysyy erillään muusta taloudestasi. Näet helposti, kuka on maksanut ja miten paljon.

Kun on aika käyttää Lippaaseen kerätyt rahat, sinulla on kaksi vaihtoehtoa: 

  1. Valitse maksutavaksi Lipas, kun haluat maksaa sovelluksessa (Lipas näkyy maksuvaihtoehtona yhdessä sovellukseen liitetyn pankkitilisi ja maksukorttiesi kanssa). 
  2. Siirrä raha omalle pankkitilillesi, joka on liitettynä MobilePay-tiliisi.

Lue lisää Lippaan maksurajoista sovelluksen kohdasta Lippaan asetukset tai täältä.  

MobilePay Lippaan hinta:  

MobilePay Lipas on lisäpalvelu. MobilePay Lippaan avaaminen on maksutonta, ja ensimmäisten 149 euron siirtäminen Lippaaseen on ilmaista.  
 
Kun Lippaaseen on siirretty yhteensä 150 euroa, veloitamme 2 euron palvelumaksun. Kun vastaanotat Lippaaseen seuraavat 150 euroa, se maksaa jälleen 2 euroa jne. Vähennämme palvelumaksun automaattisesti Lippaaseen kerätyistä rahoista.  

Huomaathan, Lipas on tarjolla käyttäjillemme, eikä sitä saa käyttää yritysten tai organisaatioiden käyttötarkoituksiin, kuten tuotteiden tai palveluiden myymiseen tai rahan keräämiseen organisaatiolle varainhankinnan kautta.  
 

 

Muut kysymykset kategoriassa Lipas

Oliko vastauksesta hyötyä?

Jos et löytänyt vastausta etsimääsi, kerrothan siitä meille, jotta voimme lisätä puuttuvan tiedon sivuillemme. Harmillisesti emme pysty vastaamaan tänne kirjoittaasi palautteeseen. Jos tarvitset apua, otathan yhteyttä asiakastukeen. Asiakastuen yhteystiedot löydät sivun alareunasta.