Minkälaisia rooleja kauppiasportaalissa on?

MobilePayn kauppiasportaalissa on kolme käyttäjäroolia, joilla jokaisella on määritellyt ja valinnaiset oikeudet.

Määrittämällä käyttäjille eri roolit ja käyttöoikeudet yritykset voivat varmistua siitä, että työntekijöillä on pääsy tarvittaviin työkaluihin ja tietoon saadakseen hommat tehtyä – jättäen kuitenkin arkaluonteisten tietojen ja asetusten käsittelemisen oikeiden henkilöiden käsiin.

Roolit

  • Pääkäyttäjällä on oikeudet tehdä mitä tahansa yritykseen liittyviä muutoksia, muun muassa tilata uusia tuotteita, hallita muita käyttäjiä, sekä määrittää rooleja ja käyttöoikeuksia. Pääkäyttäjät voivat oletusarvoisesti nähdä kaikki maksutapahtumat ja siirrot kaikissa luoduissa maksupaikoissa. He toimivat myös pääyhteyshenkilöinämme yritykselle. Pääkäyttäjä voi myös poistaa minkä tahansa käyttäjän käyttäjäsivulta. Kun olet poistanut käyttäjän, heillä ei enää ole pääsyä yritykseen portaalissa. 
  • Ylläpitäjä voi muokata kaikkien niiden maksupaikkojen tietoja, joihin hänellä on pääsy. Oikeuksiin kuuluu kuvien, nimien, sijaintien, tilitysraporttien, sekä tilitysten tiheyden muokkaaminen.
  • Käyttäjät voivat nähdä tietoja maksupaikoista, joihin heidät on liitetty Pääkäyttäjän toimesta. Heillä on oikeus nähdä maksupaikkojen maksutapahtumia ja ladata raportteja, mutta ei muokata maksupaikan asetuksia.

Huomaathan, että Mukautettu summa -tuotteen kohdalla kaikki roolityypit voivat lähettää maksupyyntöjä siltä myyntipaikalta, joihin heidät on lisätty.

Lisäoikeudet

Näiden kolmen roolien lisäksi Pääkäyttäjä voi myöntää Ylläpitäjälle tai Käyttäjälle lisäoikeuksia, kuten:

  • Maksutapahtumien hallinta: Käyttäjät tällä oikeudella voivat peruuttaa maksutapahtumia, lähettää maksupyyntöjä, sekä suorittaa veloituksia ja palautuksia. 
  • Erityisoikeudet kehittäjille: Käyttäjät tällä oikeudella voivat hakea API-avaimia, luoda SFTP-käyttäjiä ja asentaa MobilePay Login-ratkaisun maksupaikoille, joita käytetään maksamiseen verkossa.

Oikeuksien muuttaminen:

Pääkäyttäjä voi lisätä käyttäjiä kauppiasportaaliin. Jos uudella käyttäjällä on henkilökohtainen tili MobilePaylle, voit lisätä heidät antamalla meille heidän puhelinnumeronsa. Jos hänellä ei ole tiliä meillä ennestään, sinun on täytettävä lomake, jossa annetaan henkilötunnus, nimi ja sähköpostiosoite. Kun olet lisännyt uuden käyttäjän, ilmoita siitä hänelle, niin hän pääsee kirjautumaan portaaliin sähköisellä tunnisteellaan.

Käyttäjäroolien käyttöoikeuksia voi muokata Käyttäjät-sivulla portaalissa. Ainoastaan Pääkäyttäjä voi muokata käyttäjien käyttöoikeuksia. 

 

Muut kysymykset kategoriassa Kauppiasportaali ja Get paid -sovellus

Oliko vastauksesta hyötyä?

Jos et löytänyt vastausta etsimääsi, kerrothan siitä meille, jotta voimme lisätä puuttuvan tiedon sivuillemme. Harmillisesti emme pysty vastaamaan tänne kirjoittaasi palautteeseen. Jos tarvitset apua, otathan yhteyttä asiakastukeen. Asiakastuen yhteystiedot löydät sivun alareunasta.