MobilePay
- Elämän menoihin

Maksaminen on väistämätön osa arkea, mutta sen ei tarvitse viedä niin paljon aikaamme. MobilePaylla hoidat kaikki päivittäiset maksut helposti ja turvallisesti.

10:05

Maksaminen MyShop-numeroon

Päivän ensimmäinen maksutilanne on meille kaikille tuttu. Aamukahvien maksaminen kahvilan MyShop-numeroon on yhtä vaivatonta, kuin rahan lähettäminen kaverille.

10:15

Kaverille maksaminen

Jossain kohtaa päivääsi haluat kenties maksaa kaverille takaisin lounaskahveista. Tai ehkä kaverisi maksaa takaisin sinulle. Oli miten oli, MobilePaylla lähetät rahaa yhtä helposti kuin tekstiviestin.

11:11

Kaupan kassalla maksaminen

Käytä puhelintasi lähellä maksupäätettä, jotta laitteet muodostavat yhteyden. Sitten voit pakata ostoksesi kaikessa rauhassa. Kun kassa on skannannut ostamasi tuotteet, loppusumma näkyy puhelimesi näytöllä. Pyyhkäise – ja ostoksesi on maksettu.

15:00

Hoida laskut yhdellä pyyhkäisyllä

Hammaslääkärikäyntikin on joskus ohi, ja on laskun aika. Jätä pitkien viitenumeroiden syöttäminen verkkopankkiin ja maksa sen sijaan yhdellä pyyhkäisyllä. 

16:15

Verkko-ostoksilla.

Teetpä ostoksia kotisohvalta tai palaverien välissä, maksat ne helpoiten MobilePaylla. Sinun ei tarvitse syöttää korttitietojasi verkkokauppaan – ostaminen on siis helppoa ja ennen kaikkea turvallista.

17:30

Kohtaamme maksutilanteita joka päivä. Hoidetaan ne yhdessä nopeasti ja turvallisesti pois alta, jotta pääsemme taas jatkamaan niiden asioiden ääreen, joilla on oikeasti merkitystäKohtaamme maksutilanteita joka päivä.

Etsitkö tietoa yrityksen tarkoituksiin?

MobilePaylla voi vastaanottaa mobiilimaksuja helposti ja turvallisesti yli miljoonalta käyttäjältä. Löydä sopiva MobilePay-ratkaisu juuri sinun yrityksellesi.

Mies ja poika ruokakaupassa valitsemassa leipomon tuotteita.