Miten voin kirjautua sisään eri palveluihin käyttämällä MobilePayta?

Uusi alusta mahdollistaa uusien ominaisuuksien tarjoamisen. Voit tulevaisuudessa kirjautua sisään kauppiaan palveluun turvallisesti käyttämällä MobilePayta, jos palvelu on mahdollistanut tämän. Tapahtumaan ei tarvitse liittyä maksua! Hyödynnämme palvelussa OIDC:n (OpenID Connect) standardiin perustuvaa todennusratkaisua. Tätä samaa ratkaisua käyttää esimerkiksi Kirjaudu Googlen avulla ja Facebook Connect.

Tietojen jakaminen kauppiaan kanssa:

Kun käytät palvelua, annat MobilePaylle suostumuksen jakaa henkilötietojasi kauppiaan kanssa. Kauppias saa mahdollisuuden pyytää henkilötietoja MobilePay-profiilisi kautta rajoitetun ajan (60 minuuttia). MobilePay tallentaa suostumuksen turvallisesti niin, ettei sinun jatkossa tarvitse sisään kirjautuessa antaa suostumustasi uudelleen samalle kauppiaalle.

Huomaa, että henkilötietosi jaetaan vain valitsemasi kauppiaan kanssa. Löydät MobilePaysta tiedon annetuista suostumuksista kohdassa Profiili > Henkilökohtaiset tiedot > Yritykset. Kun olet antanut suostumuksesi, kauppias käsittelee tietojasi itsenäisenä rekisterinpitäjänä.

Voit myös antaa selaimelle luvan muistaa tietosi. Kun selaimesi tiedot muistetaan, sinun ei tarvitse tunnistautua MobilePay-sovelluksessa uudelleen, kun vierailet palvelun käyttöön ottaneiden kauppiaiden verkkosivuilla samaa selainta käyttäen. Valitsethan Muista minut valintaruudussa vain, jos olet laitteen ainoa käyttäjä.

Tietojen poistaminen:

Kun olet antanut suostumuksen tietojen jakamiseen, kauppias käsittelee tietojasi itsenäisenä rekisterinpitäjänä. Tämä tarkoittaa, että sinun on otettava yhteyttä suoraan kauppiaaseen poistaaksesi tietosi kauppiaan järjestelmästä.

 
 

Muut kysymykset kategoriassa Maksaminen eri tilanteissa

Oliko vastauksesta hyötyä?

Jos et löytänyt vastausta etsimääsi, kerrothan siitä meille, jotta voimme lisätä puuttuvan tiedon sivuillemme. Harmillisesti emme pysty vastaamaan tänne kirjoittaasi palautteeseen. Jos tarvitset apua, otathan yhteyttä asiakastukeen. Asiakastuen yhteystiedot löydät sivun alareunasta.