Onko MobilePayn käyttö turvallista?

Tili- ja korttitietosi on suojattu MobilePay-sovelluksessa salasanalla, jota käytät MobilePay-sovellukseen kirjautuessa. 

Kun olet kirjautunut sisään MobilePay-sovellukseen, olet turvallisessa ympäristössä.

Korttinumero tai muut tiedot eivät ole sovelluksessa nähtävillä tai tallennettuna kokonaisina - ainoastaan niin kutsuttu ”maskattu” korttinumero, eli kortin kuusi ensimmäistä ja neljä viimeistä numeroa sekä kortin erääntymisajankohta löytyvät sovelluksesta.
Täydelliset korttitiedot ovat tietoturva-auditoidussa taustajärjestelmässämme, joten korttitietosi ovat täysin turvassa.

Kun sinulla on MobilePay, sinun on pidettävä matkapuhelimestasi yhtä hyvää huolta kuin luottokorteista ja seteleistä. Katso, miten voit itse parantaa turvallisuutta:

  • Huolehdi siitä, etteivät muut saa tietää salasanaasi – älä myöskään kerro sitä kenellekään.
  • Lukitse aina matkapuhelimesi.
  • Tarkista aina summa ja vastaanottajan nimi ennen kuin lähetät rahaa. Näin varmistat, että et ole syöttänyt väärää puhelinnumeroa tai valinnut väärää henkilöä osoitekirjasta. 
  • Siirrä rahaa ainoastaan vastaanottajille, joihin luotat. Tämä pätee erityisesti silloin, kun maksat tuotteista, jotka myyjä lähettää myöhemmin.
  • Seuraa siirtojasi. Kohdassa Tapahtumat näet onko siirto suoritettu. Jos siirtoa ei näy Tapahtumat-listassa, sitä ei ole tapahtunut.
  • Muista huolehtia, että kortti- ja tilitietosi ovat aina ajan tasalla. 
 
 

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Muut kysymykset kategoriassa Turvallisuus

Oliko vastauksesta hyötyä?

Jos et löytänyt vastausta etsimääsi, kerrothan siitä meille, jotta voimme lisätä puuttuvan tiedon sivuillemme. Harmillisesti emme pysty vastaamaan tänne kirjoittaasi palautteeseen. Jos tarvitset apua, otathan yhteyttä asiakastukeen. Asiakastuen yhteystiedot löydät sivun alareunasta.