Miten lopetan asiakassuhteeni?

Jos haluat lopettaa asiakassuhteesi MobilePayn kanssa, sinun on otettava yhteyttä asiakastukeemme soittamalla.

Rahanpesulain vaatimusten vuoksi profiiliasi ei ole mahdollista poistaa kokonaan kauppiasportaalista. Voit kuitenkin pyytää yrityksesi Pääkäyttäjää poistamaan pääsysi portaaliin siirtymällä kohtaan Käyttäjien käyttöoikeudet ja poistamalla tilisi. Näin pääsysi poistetaan ja varmistat, ettei sinulla ole enää mitään yhteyttä tiliin.

Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä MobilePayn yritysasiakastukeen soittamalla, niin autamme sinua mielellämme poistamaan pääsysi portaaliin ja poistamaan kaikki tiliisi liittyvät tiedot mahdollisimman pian. Ymmärrämme, että yksityisyys on käyttäjillemme tärkeää, ja suhtaudumme tietosuojaan vakavasti. Pyrimme noudattamaan kaikkia lakisääteisiä vaatimuksia ja tarjoamaan samalla parasta mahdollista palvelua käyttäjillemme.  

 

Muut kysymykset kategoriassa Yleinen ja käyttöönotto

Oliko vastauksesta hyötyä?

Jos et löytänyt vastausta etsimääsi, kerrothan siitä meille, jotta voimme lisätä puuttuvan tiedon sivuillemme. Harmillisesti emme pysty vastaamaan tänne kirjoittaasi palautteeseen. Jos tarvitset apua, otathan yhteyttä asiakastukeen. Asiakastuen yhteystiedot löydät sivun alareunasta.