Miten otan MobilePayn käyttöön maksuvaihtoehdoksi yritykselleni?

Jos ei sinulla vielä ole yrityssuhdetta MobilePayn kanssa, voit rekisteröityä kauppiasportaaliin ja hakea kauppiassopimusta. Kun sopimus on luotu, pääset tilaamaan tuotteitamme ja palveluitamme.

Kirjautuaksesi ja päästäksesi vauhtiin tarvitset suomalaisen, tanskalaisen tai norjalaisen sähköisen tunnistautumisvälineen. Tämä tarkoittaa, että sinulla on oltava joko suomalaiset verkkopankkitunnukset, norjalainen BankID tai tanskalainen MitID.

MobilePayn käyttäminen maksuratkaisuna tarjoaa yritykselle saumattoman, turvallisen ja laajalti tunnetun digitaalisen maksutavan. Pääset alkuun noudattamalla näitä helpon helppoja vaiheita: 

  1. Käy MobilePayn verkkosivuilla lukemassa lisää palveluistamme ja tarjouksistamme yrityksille. 
  2. Kirjaudu sisään käyttämällä pankkitunnuksiasi portal.vippsmobilepay.com.
  3. Etsi yrityksesi aloittaaksesi rekisteröintiprosessin
  4. Tarkista tai lisää tiedot tosiasiallisista edunsaajista, poliittisesti vaikutusvaltaisista henkilöistä ja hallinnoijista
  5. Allekirjoita sopimus sähköisellä tunnistamisella
  6. Valitse haluamasi maksuratkaisu ja lisää tarvittavat tiedot
  7.   Suorita tilaus loppuun

Maksulaitoksena meidän on kerättävä tietoja asiakkaistamme. Käytämme näitä tietoja varmistaaksemme, että MobilePayta ei käytetä väärin. Siksi pyydämme sinua todistamaan henkilöllisyytesi, antamaan tietoja yrityksestäsi ja omistajista, sekä kertomaan, mihin aiot käyttää MobilePayta.

Tarkistamme tiedot ja lähetämme sinulle sähköpostia heti, kun voit aloittaa MobilePayn käytön. Jos tarvitsemme lisätietoja, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit tarkastella tilauksesi edistymistä milloin tahansa kirjautumalla kauppiasportaaliin.  

 

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Muut kysymykset kategoriassa Yleinen ja käyttöönotto

Oliko vastauksesta hyötyä?

Jos et löytänyt vastausta etsimääsi, kerrothan siitä meille, jotta voimme lisätä puuttuvan tiedon sivuillemme. Harmillisesti emme pysty vastaamaan tänne kirjoittaasi palautteeseen. Jos tarvitset apua, otathan yhteyttä asiakastukeen. Asiakastuen yhteystiedot löydät sivun alareunasta.