Mikä on Login -palvelu?

Login -palvelulla käyttäjät voivat kirjautua sisään palveluunne MobilePay-tilinsä avulla. MobilePay-käyttäjien ei tarvitse erikseen täyttää tietojaan tai muistaa salasanaansa kirjautuessaan palveluihinne. Koska MobilePay ylläpitää kaikkien asiakkaidensa tietoja säännöllisesti, käyttäjätiedot ovat aina ajan tasalla.

Palvelu mahdollistaa käyttäjien muistamisen selaimessa. Login on tarkoitettu auttamaan moitteettomassa kirjautumisessa ja korvaamaan käyttäjänimet ja salasanat. Palvelu ei korvaa vahvaa sähköistä tunnistamista tai kaksivaiheista todennusta.

Login soveltuu hyvin esimerkiksi rekisteröitymiseen ja kirjautumiseen verkkokaupoissa, uutissivustoilla, sisällöntarjoajilla, jäsenyysjärjestöillä sekä muilla palveluntarjoajilla.

Lue lisää teknisestä dokumentaatiosta.

 

Muut kysymykset kategoriassa Maksaminen verkossa

Oliko vastauksesta hyötyä?

Jos et löytänyt vastausta etsimääsi, kerrothan siitä meille, jotta voimme lisätä puuttuvan tiedon sivuillemme. Harmillisesti emme pysty vastaamaan tänne kirjoittaasi palautteeseen. Jos tarvitset apua, otathan yhteyttä asiakastukeen. Asiakastuen yhteystiedot löydät sivun alareunasta.