Miten lisään kortin MobilePayhin?

Näin liität kortin MobilePayhin: 

  1. Kirjaudu MobilePay-sovellukseen
  2. Napsauta Profiilia oikeassa alakulmassa 
  3. Valitse Tilit ja kortit 
  4. Paina Lisää kortti 
  5. Syötä korttitietosi ja paina Jatka 
  6. Tunnistaudu pankkitunnuksilla (3D Secure)
  7. Anna kortillesi nimi

Mikä 3D Secure on ja mihin sitä käytetään? 

MobilePay käyttää 3D Securea, Verified by Visaa tai MasterCard Identity Check -todennusta rekisteröidäkseen maksukortteja sovelluksessa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että kun lisäät maksukortin sovellukseen, sinun on vahvistettava kortin lisääminen joko pankkitunnuksilla, tekstiviestillä lähetettävällä vahvistuskoodilla tai muulla kortin myöntäjän valitsemalla varmennusmenetelmällä. 
 
Maksutapahtumien hyväksymisessä MobilePay soveltaa maksupalvelulain vahvan tunnistamisen (SCA) vaatimuksia. Maksua ei yleensä tarvitse hyväksyä sen lisäksi 3D Secure -todennuksella. Jos maksat kortilla verkkokaupassa MobilePayn kautta,  pankkisi ja verkkokaupan maksupalveluntarjoaja voivat asettaa lisäksi omia turvallisuusvaatimuksia. 
 
1. Useammissa tapauksissa maksut verkossa MobilePayn kautta tapahtuvat tuttuun tapaan - kirjaudu sisään sovellukseen ja pyyhkäise maksaaksesi. 
2. Harvinaisissa tapauksissa voit joutua pyyhkäisyn jälkeen hyväksymään maksun 3D Secure-,Verified by Visa- tai MasterCard Identity Check -todennuksella. 

 

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Muut kysymykset kategoriassa Käyttö

Oliko vastauksesta hyötyä?

Jos et löytänyt vastausta etsimääsi, kerrothan siitä meille, jotta voimme lisätä puuttuvan tiedon sivuillemme. Harmillisesti emme pysty vastaamaan tänne kirjoittaasi palautteeseen. Jos tarvitset apua, otathan yhteyttä asiakastukeen. Asiakastuen yhteystiedot löydät sivun alareunasta.