Mitkä ovat MobilePay-sovelluksen tekniset vaatimukset?

Jos sinulla on iOS tai Android-puhelin, voit käyttää MobilePay-sovellusta. MobilePaylla optimoimme jatkuvasti sovellustamme uusimpien matkapuhelinten ja tablettien käyttöjärjestelmäversioiden mukaisesti. Tämä takaa parhaan käyttökokemuksen ja korkeimman tietoturvan. Pyrimme myös tukemaan vanhempia käyttöjärjestelmäversioita, mutta vain niin kauan kuin se on teknisesti ja turvallisuuden kannalta järkevää. 
 
MobilePay-sovellus toimii seuraavien käyttöjärjestelmien kanssa: 
 
iOS (iPhone) 
15.0 tai uudempi 
 
Android  
9.0 tai uudempi 
 

Et löydä MobilePayn sovellusta App Storesta tai Google Playsta

Etsi sanalla MobilePay. MobilePay on suomalainen sovellus ja sitä voidaan käyttää ainoastaan suomalaisissa matkapuhelimissa. Puhelimesi maavalinta ja kieli määrittää, mitä sisältöä näet Google Playssa / App Storessa. Varmista siksi, että puhelimesi kieli/maavalinta on Suomi. Jos et vieläkään löydä MobilePayta, puhelimessasi voi olla käyttöjärjestelmä, jota me emme tue (esim. Windows). Tästä syystä et löydä MobilePayta sovelluskaupastasi. 
 

MobilePayn toimivuus Huawein puhelimilla

MobilePay käyttää GooglePlay Palveluja. MobilePay ei siksi tule toimimaan puhelimilla, joilla ei ole Play Storea/Play Palveluja. Jos Androidillasi on Play Store, voit käyttää MobilePayta. 
 

Muut kysymykset kategoriassa Käyttö

Oliko vastauksesta hyötyä?

Jos et löytänyt vastausta etsimääsi, kerrothan siitä meille, jotta voimme lisätä puuttuvan tiedon sivuillemme. Harmillisesti emme pysty vastaamaan tänne kirjoittaasi palautteeseen. Jos tarvitset apua, otathan yhteyttä asiakastukeen. Asiakastuen yhteystiedot löydät sivun alareunasta.