Miten muutan tietojani MobilePayssa?

Käyttäjänimen muuttaminen MobilePay-sovelluksessa:

Käyttäjänimen vaihtaminen sovelluksessa ei ole mahdollista. Saamme sovelluksessa näkyvän nimen suoraan väestötietojärjestelmästä. Jos olet virallisesti vaihtanut nimesi, mutta tämä ei ole päivittynyt sovelluksessa, olethan yhteydessä Digi- ja väestötietovirastoon. Huomaathan, että jos olet äskettäin tehnyt muutoksen, meillä voi kestää jopa viikko hakea päivitetyt tietosi. 

Näin vaihdat sähköpostiosoitteesi: 

Voit vaihtaa sähköpostiosoitteesi, kun olet kirjautuneena MobilePay-sovelluksessa. 

Näin teet sen: 

  1. Avaa MobilePay
  2. Klikkaa oikeassa alalaidassa näkyvää profiilikuvaketta 
  3. Valitse Henkilökohtaiset tiedot 
  4. Valitse Sähköpostiosoite 
  5. Anna uusi sähköpostiosoitteesi
  6. Klikkaa Tallenna

Näin vaihdat puhelinnumerosi:

Jos olet saanut uuden puhelinnumeron tai vaihtanut puhelinnumerosi, sinun tulee poistaa vanha sopimuksesi ja luoda uusi uudella puhelinnumerollasi. 

Voit poistaa vanhan sopimuksesi kahdella eri tavalla: 

  1. Jos pääset käyttämään sitä laitetta, jossa sinulla on käyttämäsi alkuperäinen MobilePay-sovellus ja voit kirjautua sisään, mene kohtaan Profiili > Henkilökohtaiset tiedot > Poista tili.
  2. Jos et enää pääse käyttämään vanhaa laitettasi (jos se on esimerkiksi kadonnut, varastettu tai hävitetty), voit soittaa asiakastukeemme ja pyytää lopettamaan nykyisen sopimuksesi.

Nyt voit klikata Luo tili sovelluksessa ja luoda uuden sopimuksen uudella puhelinnumerolla noudattamalla sovelluksen ohjeita.

Huomaathan, jos olet saanut uuden nimen, henkilötunnuksen tai osoitteen, tulemme automaattisesti päivittämään muutokset. Niin kauan kuin sinulla on aktiivinen MobilePay-sopimus, haemme tietoja Digi- ja väestötietorekisteristä.

Vinkki! Jos muutat ulkomaille tai jos sinulle on asetettu turvakielto, tulemme ohjaamaan sinut yhden lisävaiheen läpi sovelluksessa varmistaaksemme, että tietosi ovat ajan tasalla. 

 

Muut kysymykset kategoriassa Käyttö

Oliko vastauksesta hyötyä?

Jos et löytänyt vastausta etsimääsi, kerrothan siitä meille, jotta voimme lisätä puuttuvan tiedon sivuillemme. Harmillisesti emme pysty vastaamaan tänne kirjoittaasi palautteeseen. Jos tarvitset apua, otathan yhteyttä asiakastukeen. Asiakastuen yhteystiedot löydät sivun alareunasta.