Voinko käyttää MobilePayta ulkomailla?

Rahan siirtäminen Tanskan MobilePayn käyttäjälle tai Norjan Vippsin käyttäjälle ei ole mahdollista. MobilePay ja Vipps ovat maakohtaisia, mikä tarkoittaa että: 

  • Suomen MobilePayta voi käyttää vain Suomessa. 
  • Tanskan MobilePayta voi käyttää vain Tanskassa. 
  • Norjan Vippsia voi käyttää vain Norjassa.

MobilePayn käyttö ulkomailla 

Voit käyttää MobilePayta, vaikka asut ulkomailla. Tulemme tällöin pyytämään sinua antamaan osoitteesi manuaalisesti sovelluksessa. Jos asut ulkomailla rekisteröityessäsi, pyydämme sinua tekemään tämän rekisteröitymisvaiheessa. Jos olet jo käyttäjä ja muutat ulkomaille, pyydämme tätä seuraavan kerran, kun kirjaudut sovellukseen.  

Sinun tulee myös käyttää suomalaista puhelinnumeroa, suomalaista pankki- tai luottokorttia ja suomalaista pankkitiliä MobilePayhin liitettynä. Huomaa, että teleoperaattorisi saattaa veloittaa lisämaksun ulkomailla datan käytöstä.
 

Muut kysymykset kategoriassa Käyttö

Oliko vastauksesta hyötyä?

Jos et löytänyt vastausta etsimääsi, kerrothan siitä meille, jotta voimme lisätä puuttuvan tiedon sivuillemme. Harmillisesti emme pysty vastaamaan tänne kirjoittaasi palautteeseen. Jos tarvitset apua, otathan yhteyttä asiakastukeen. Asiakastuen yhteystiedot löydät sivun alareunasta.